Vérszomj

  • Egyesült Államok Prey
Előzetes
Kaland / Dráma / Horror / Thriller
Egyesült Államok / Dél-afrikai Köztársaság, 2007, 92 perc

Tartalmak(1)

Könyörtelenek. Legyőzhetetlenek. Éhségük csillapíthatatlan. A fűben lapulva várják, hogy mit sem sejtő áldozataik besétáljanak a végzetes kelepcébe. Bridget Moynahan és Peter Weller házaspárt alakítanak, akik családi vakációra indulnak egy afrikai rezervátumban. Ám amikor eltévednek, és vérszomjas oroszlánok erednek a nyomukba, a gondtalan nyaralás rémálommá válik. A kegyetlen ragadozók a mentőcsapatot sem kímélik, ezért a magára maradt család a túlélés érdekében felveszi ellenük a küzdelmet. (AMC Hungary)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Egy olcsó DVD B-kategóriás film Weinsteinéktől. Az a fajta film, amely eltemeti saját magát már a nyitójelenet borzalmas zenéjével, a 90-es évekbeli számítógépes játék módjára, és a nevetséges "bal oldali nézet" kamerabeállítással erősíti meg az olcsóságát. Meglepő módon azonban van néhány ijesztgető jelenet, ami működik, és két jelenet pedig úgy is néz ki, mintha valaki rendezte volna azokat. De mit keres itt Bridget Moynahan? ()

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol It’s not a bad film, but I’d hesitate to call it horror. Rather, it is a standard and very predictable thriller with beautiful animals in the main roles. If Prey had at least one idea and avoided that crazy happy-ending, it could aspire to a rating higher than standard. ()