Az acélember

  • Egyesült Államok Man of Steel (több)
Előzetes 14
Akció / Kaland / Fantasy / Sci-Fi
Egyesült Államok / Kanada / Egyesült Királyság, 2013, 143 perc

Tartalmak(1)

A kis Clark egy egyszerű farmer házaspár, Martha és Jonathan Kent gyermeke. Egy napon ráébred arra, hogy rendkívüli adottságokkal rendelkezik, és olyasmikre képes, amire egyik barátja, sőt egyetlen földi halandó sem. Ifjúvá serdülve Clark eltökéli, hogy kideríti, honnan származnak a képességei, és mi célból jött a világra, mi a küldetése. Ekkor még nem sejti, hogy múltja a csillagok közé repíti, és a sorsa az, hogy megmentse a Földet. Acélemberként az emberiség reményének szimbólumává válik. (InterCom)

(több)

Videók (25)

A forgatástól 4 - Hans Zimmer, Zack Snyder
A forgatástól 4 - Hans Zimmer (zeneszerző), Zack Snyder (rendező)
SZ: angol
03:16
A forgatástól 3 - Russell Crowe, Amy Adams, Zack Snyder, Henry Cavill, Antje Traue
A forgatástól 3 - Russell Crowe (színész), Amy Adams (színésznő), Zack Snyder (rendező), Henry Cavill (színész), Antje Traue (színésznő)
SZ: angol
04:08
A forgatástól 2 - Henry Cavill, Amy Adams, Antje Traue, Zack Snyder, Russell Crowe
A forgatástól 2 - Henry Cavill (színész), Amy Adams (színésznő), Antje Traue (színésznő), Zack Snyder (rendező), Russell Crowe (színész)
SZ: angol
02:24
A forgatástól 1 - David S. Goyer, Zack Snyder, Henry Cavill, Michael Shannon, Amy Adams, Russell Crowe, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne
A forgatástól 1 - David S. Goyer (forgatókönyvíró), Zack Snyder (rendező), Henry Cavill (színész), Michael Shannon (színész), Amy Adams (színésznő), Russell Crowe (színész), Kevin Costner (színész), Diane Lane (színésznő), Laurence Fishburne (színész)
SZ: angol
13:01

Kapcsolódó hírek