Rohtenburg

  • Egyesült Államok Grimm Love
Előzetes

Tartalmak(1)

Graduate student Katie Armstrong researches cannibal killer Oliver Hagen for her thesis, she becomes obsessed with her subject and ultimately plunges into a lifestyle similar to Hagen's and the thousands of people like him. (forgalmazó hivatalos szövege)

Recenziók (2)

Prioritize:

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Ha nem akarod látni, ahogy egy fickó levágja egy másik fickó péniszét, megsüti egy serpenyőben, majd az asztalhoz viszi, hogy a kasztráltal közösen fogyasszanak el egy finom, gyertyafényes vacsorát, akkor ne nézd meg. Ez nem "Ridley Scott-esztétika". Rohtenburg belenéz a kannibál és áldozata lelki világába, és teszi ezt méltósággal, minőségi színészekkel, a megfelelően komor, sötét, sőt esős képekben, öncélú exploitation jelenetek nélkül, de végül nem old meg semmit, és még a nehéz kérdésekre választ kereső főszereplő is csak sír és elveszíti az egyensúlyát. Az mire jó? ()

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol It’s not horror, it’s not suspense or even a thriller, it’s a drama; a very slow and lengthy drama. Technically, there’s hardly anything to complain about, this is something that will either suit your mood or it won’t. It didn’t suit mine. ()