Rohtenburg

  • Egyesült Államok Grimm Love
Előzetes

Tartalmak(1)

Graduate student Katie Armstrong researches cannibal killer Oliver Hagen for her thesis, she becomes obsessed with her subject and ultimately plunges into a lifestyle similar to Hagen's and the thousands of people like him. (forgalmazó hivatalos szövege)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Ha nem akarod látni, ahogy egy fickó levágja egy másik fickó péniszét, megsüti egy serpenyőben, majd az asztalhoz viszi, hogy a kasztráltal közösen fogyasszanak el egy finom, gyertyafényes vacsorát, akkor ne nézd meg. Ez nem "Ridley Scott-esztétika". Rohtenburg belenéz a kannibál és áldozata lelki világába, és teszi ezt méltósággal, minőségi színészekkel, a megfelelően komor, sötét, sőt esős képekben, öncélú exploitation jelenetek nélkül, de végül nem old meg semmit, és még a nehéz kérdésekre választ kereső főszereplő is csak sír és elveszíti az egyensúlyát. Az mire jó? ()

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol It’s not horror, it’s not suspense or even a thriller, it’s a drama; a very slow and lengthy drama. Technically, there’s hardly anything to complain about, this is something that will either suit your mood or it won’t. It didn’t suit mine. ()