Tartalmak(1)

A fényes jövő előtt álló, jómódú Nick (Justin Chatwin) magára haragítja diáktársát, a kezelhetetlen Annie Newtont (Margarita Levieva), aki bandájával félholtra ütlegeli. Nick élet és halál közt találja magát, ebből a láthatatlan állapotból kénytelen végignézni, ahogy édesanyja, Diane (Marcia Gay Harden) és a rendőrség kétségbeesetten keresik, s közben nem is sejti, hogy már csak néhány óra választja el a haláltól. Egyetlen esélye az életben maradásra, ha felderíti halálának rejtélyes körülményeit, mielőtt túl késő lesz. (Fórum Hungary)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Kísérteties thriller a fiatalokról a fiataloknak, amelyben abszolút semmi sem úgy működik, ahogyan kellene. Goyer rendezését le lehetett volna nyelni a Penge: Szentháromság című filmben, amely nem tettette magát többnek egy buta szórakozásnál. A Láthatatlan azonban komoly, izgalmas és érzelmileg lefegyverző dráma akar lenni, pedig minden téren csúfos kudarcot vall, csak keserűséget, hitetlenkedést és időnként gúnyos mosolyt vált ki. A film produkciós értéke korrekt, határozottan nem egy olcsó B-kategóriás film, és Justin Chatwin a fiatalos személyiség varázsával rendelkezik (és itt lényegesen több teret kap, mint a "technikai" Világok harca című filmben), de Goyer mindezt eltemeti. Az ilyen filmeknél lehet a legjobban érzékelni, hogy miről is szól az igazán jó rendezői tudás... Nézd meg inkább az érzelmileg funkcionális Pillangó-hatás című filmet vagy hangulatilag érdekes Donnie Darko filmet. ()

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol An undemanding, mysterious little movie aimed mostly at a teenage audience. An interesting premise, a straightforward and predictable script, a clichéd and kitschy climax – it’s all there and it’s quite nice to watch. The actors are decent for the standards of the teenage genre, but the direction is so uninteresting that devalues any hint of atmosphere or dramatic depth, and they could have cut out a lot more. 60% ()

Hirdetés

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol An exciting film with an interesting theme, where the fact that no one sees the person is quite well portrayed. There is no forced interaction with people, there is an interesting moment when the character believes they are influencing their surroundings, but in reality, it is not happening. It's a shame that it repeats too often and gradually loses its charm. However, Goyer directed a pleasant mainstream suspense film that at least deserves a bit above average rating. ()

Galéria (13)