Jackass második rész

Előzetes

Tartalmak(1)

Az MTV bevállalós, semmilyen veszélytől, vagy undorító helyzettől nem idegenkedő bolondos kaszkadőr-csapata visszatért, hogy újabb másfél órányi őrülettel bosszantsa konzervatív kritikusait, ugyanakkor elkápráztassa, ámulatba ejtse, megrémítse, vagy hányás közeli állapotba juttassa a rajongóit. Johnny Knoxville és barátai ezúttal is olyan mutatványokat eszeltek ki, amelyek utánzása erősen ellenjavallott és határozottan káros az egészségre! A fiúk bikák elől menekülnek, mert kipróbálják, hogy milyen érzés lehet vörös posztóként állni a megvadult bika előtt, gereblyére ugranak, áramot vezetnek a lábukba, skorpióval csípetik meg a nyelvüket, síléccel csúsznak le a lépcsőn, keresztül a csukott bejárati ajtón, bevásárló-kocsival lövetik ki magukat, lökhajtásos biciklivel kockáztatják az életüket, és akkor még a gyomorforgató ötleteikről nem is beszéltünk! A Jackass 2-ben a fiúk ott folytatják, ahol az első részben abbahagyták: csak még inkább emelték a tétet, és még lejjebb szállították az ízlésküszöböt! (TV2)

(több)

Recenziók (3)

Isherwood 

az összes felhasználói recenzió

angol I give it two additional points for the increase in the cadence of successful humor. One less for the increase in the cadence of absolute gross shenanigans. In the end, it’s a solid sequel kept afloat mainly by the classic stunts and the great musical number at the end. Otherwise, it’s still that cheeky entertainment of "today’s youth" that is more or less beyond me. ()

Pethushka 

az összes felhasználói recenzió

angol One star for having the guts to release such a stupid movie. I've never cherished the "funny" videos on the net where someone willingly lets their body be destroyed just for the entertainment of others. Well, when I found out one day that there was a movie that consisted of this kind of insanity, I gave it a try... all for nothing. Nothing clever, nothing normal. That's why I turned the movie off after a few minutes. ()