A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet

  • Egyesült Államok The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
Előzetes

Tartalmak(1)

Egy asszony a mészárszéken szüli meg gyermekét. A rémisztő baba a kukában végzi, ahonnan a Hewitt-família egyik guberáló tagja szedi ki és viszi haza. A kinézete miatt sokat csúfolták az iskolában szegénykét, míg felnőve maszkkal rejti el torz arcát és azon a mészárszéken dolgozik, ahol megszületett. Csakhogy az üzemet bezárják, ezért Thomas Hewittnek is felmondanak, akinek első áldozata a durva főnöke lesz. Ekkor tűnik fel a színen két srác, aki megkapta a behívóját Vietnamba. Előtte nagy búcsú bulira készülnek a barátnőikkel, de ehelyett a pokol várja őket. (InterCom)

(több)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Az első filmhez képest akciósabb forgatókönyv és jobb befejezés, de az alkotók elfelejtették, hogy a horrorrajongó és a szadista két különböző dolog. Ez a film nem a horrorrajongóknak való. ()

novoten 

az összes felhasználói recenzió

angol It's essentially just a routine slasher, but compared to the first installment, I feel a class happier. Whether it's because of my weakness for Jordan or that the traditionally composed group of main characters this time primarily serves not only as material for the titular tool. In addition, fortunately, the main antagonist is not Leatherface, but his sadistic foster father and wannabe sheriff in one, whose portrayal and lines can be easily succumbed to. 50% ()