Törtetők - Série 3

(évad)
Vígjáték / Dráma
Egyesült Államok, (2006–2007), 8 h 18 perc (Percek: 22–29 perc)

Alkotók:

Doug Ellin

Forgatókönyvíró:

Marc Abrams, Michael Benson

Szereplők:

Chuck Liddell, Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Debi Mazar, Jeremy Piven, Perrey Reeves, Rex Lee, Emmanuelle Chriqui (több)
(további alkotók)

Streaming (1)

Epizódok(20)

Tartalmak(1)

A sztárok világába, Hollywood kulisszái repíti a nézőt az HBO saját gyártású sorozatának harmadik évada. Folytatódnak Vince és barátai kalandjai. Az Aquaman igazi sztárrá tette Vince-t. Ari javaslatára azon gondolkodik, hogy elvállalja a drogbáró Pablo Escobar szerepét a Medellin című filmben. A gond, hogy egybecsúsznak az Aquaman folytatásának és a Medellinnek a munkálatai. Miután Vince elszúrja a nagy lehetőséget, már csak a Medellin marad, melynél a pénzüket is kockára kell tenni. Közben Vince kirúgja Arit. Drama viszont sikert arat egy új sorozatban. (HBO Europe)

(több)

Recenziók (1)

3DD!3 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol Since the success of Aquaman, it’s been a roller coaster ride with Vince and the others. The studio going behind people’s backs, changes of agent and the quest for a role in Medellín give the story a good pace, keeping you biting your nails up to your elbow. The finale is luckily unbelievably positive. The prophet of good times ahead. ()

Galéria (115)