Galaktikus támadás

  • Egyesült Államok The Arrival
Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Zane Zaminski (Charlie Sheen) rádiócsillagász legszívesebben az eget kutatja. Jeleket vár, választ az űrbe sugárzott földi üzenetekre. Ezért nem is lepődik meg amikor sikerül elkapnia egy a naprendszerünkön túlról érkező adást. A felfedezés jelentőségét azonban rajta kívül mintha senki sem értékelné, így napokon belül elveszti állását és az egyetlen szem- és fültanút, aki bizonyíthatná az igazát. Hamarosan saját megfigyelőállomást hoz létre és a következő idegen adás érkezésekor megdöbbentő titkot fedez fel: Az idegenek már megkezdték a föld meghódítását és az életkörülmények gyökeres megváltoztatását. (AMC Hungary)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Intelligens sci-fi, amely, akárcsak a Kapcsolat című film nem annyira a vizuális hatásoknak, mint inkább az ügyesen megrendezett eredeti ötletnek köszönheti a sikerét. De Zemeckis alkotása mellett olyan, mintha a kistestvére lenne (költségvetés, sztárok, játékidő...). ()

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol It’s pretty good fun as a guilty pleasure, but I would be afraid of using the word “smart” to refer to this film. The Arrival has a very serious sci-fi premise, but the execution is that of a B-movie, with awful dialogues and some truly WTF moments. The next time I want to discreetly kill someone, I will let a bathtub fall through the floor. Great idea. And the whole thing is brought down by Charlie Sheen, who doesn’t even look like Charlie Sheen. Actually, I don’t really how to rate it, two stars would be fine, but also four. I’ll leave it at three. ()