101 kiskutya

Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Vajon van-e felnőtt vagy gyerek, aki ne ismerné Szörnyella De Frász (az ötszörös Oscar®-jelölt Glenn Close), a félelmetes kutyabőrbarát nevét? Hát olyan akad-e, aki ne tudná, hogy élt egyszer két kedves dalmata, Perdy és Pongó, akiknek rengeteg bájos kutyusa született? A róluk szóló rajzfilmet már mindenki látta, de íme, Walt Disneynek köszönhetően megérkezett a történet élő szereplőkkel előadott változata is. Régi bájukat és mennyiségüket megőrizték a pöttyös ebek, ám most talán még vígabban vagánykodnak és csábítóbban csaholnak, mint eddig. De hiába gazdáik féltő gondos - kodása, és hiába Perdy és Pongó óvatossága, ha egyszer Szörnyella De Frász elhatározta, hogy pöttyös bundában szeretne pompázni. Vagy mégsem? A 101 kiskutya remélhetőleg ügyesebbnek bizonyul nála! (Pro Video Film)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Szolid munka, de a tartalom annyira elcsépelt és kiszámítható, hogy belehalsz az unalomba. Több száz ilyen film volt már, és ez a film egyáltalán nem emelkedik ki közülük. Jó szórakozás azoknak a nézőknek, akik tíz évben csak egyszer mennek moziba. És a kisgyerekeknek, akik megelégszenek aranyos kutya látványával és egy sor naiv viccel. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I had this feeling again that in childhood you simply perceive movies differently and you don't mind that they are not funny, as long as they are cute and seem like a grotesque. This movie has something from "Home Alone", but it's not as funny and entertaining in terms of plot. Glenn Close, however, is perfectly demonic in her role, except for the ending, which ends up really badly. ()