Bosszúvágy 5.: Bosszú kedvesemért

  • Egyesült Államok Death Wish V: The Face of Death
Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) végképp leszámol a múlttal. Megfogadja, hogy soha többé nem vesz fegyvert a kezébe, elköltözik egy másik városba, és újdonsült barátnőjével Oliviá-val (Lesley-Anne Down) új életet kezd. Egy nap azonban feltűnik Olivia exférje, Tommy O'Shea (Michael Thomas Parks), aki elhatározza, hogy visszaszerezi a lányt. A véreskezű bandavezér nem válogat az eszközökben. Bosszúból még egykori kedvesének arcát is képes elcsúfítani. Paul eleinte azt gondolja, hogy a törvény erejével képesek lesznek megállítani őt, de idővel rádöbben, Tommy csak az erőszak nyelvét érti... (RTL Klub)

(több)

Recenziók (2)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol One wonders how the series made it to a fifth film, but I have to admit I'm very glad it didn't go any further. It's already basically about nothing and the filmmakers are repeating themselves, while Paul Kersey is really just a boring character with nothing to give to the theme. However, the killing is quite well done. Or it’s at least average. ()

Lima 

az összes felhasználói recenzió

angol A wannabe action B-movie for gerontophiles. I hope they’ll make another one. Bronson could fight in a nursing home against a caregiver who doesn’t empty his bedpan on purpose. It could be a lot of fun. ()