Bosszúvágy 5.: Bosszú kedvesemért

  • Egyesült Államok Death Wish V: The Face of Death
Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) végképp leszámol a múlttal. Megfogadja, hogy soha többé nem vesz fegyvert a kezébe, elköltözik egy másik városba, és újdonsült barátnőjével Oliviá-val (Lesley-Anne Down) új életet kezd. Egy nap azonban feltűnik Olivia exférje, Tommy O'Shea (Michael Thomas Parks), aki elhatározza, hogy visszaszerezi a lányt. A véreskezű bandavezér nem válogat az eszközökben. Bosszúból még egykori kedvesének arcát is képes elcsúfítani. Paul eleinte azt gondolja, hogy a törvény erejével képesek lesznek megállítani őt, de idővel rádöbben, Tommy csak az erőszak nyelvét érti... (RTL Klub)

(több)

Recenziók (2)

Lima 

az összes felhasználói recenzió

angol A wannabe action B-movie for gerontophiles. I hope they’ll make another one. Bronson could fight in a nursing home against a caregiver who doesn’t empty his bedpan on purpose. It could be a lot of fun. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol One wonders how the series made it to a fifth film, but I have to admit I'm very glad it didn't go any further. It's already basically about nothing and the filmmakers are repeating themselves, while Paul Kersey is really just a boring character with nothing to give to the theme. However, the killing is quite well done. Or it’s at least average. ()