Streaming (1)

Tartalmak(1)

Az emberiség jelentős hányada évezredek óta álmodozik a repülésről, így abban sincs semmi meglepő, hogy Cliff Secord, a fiatal pilóta is ilyen terveket szövöget, ám arra még ő sem mer gondolni, hogy mindehhez még jármű sem kell, csak egy, az ember hátára szerelhető kis szerkezet. Aztán egy napon társával felfedezik ezt a repülőgéppótlékot. De nem Cliff az egyedüli, aki tudomást szerez erről a felfedezésről: hamarosan kémek és gazemberek járnak a nyomában, sőt egy csapat náci is, akik mindenre hajlandóak lennének, hogy megszerezzék a titkos csodafegyvert, melytől a világuralmat remélik. Cliff barátnője segítségével rendkívüli küldetésre indul, mely során igazi hőssé válik és tettei révén még meg is változtathatja a világ folyását. (InterCom)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (1)

D.Moore 

az összes felhasználói recenzió

angol It's movies like this that make me love movies so much. Adventure, action, fun, romance, a fragrant retro vibe, no big drama, likeable actors, clear direction by expert Joe Johnston (Captain America really couldn't have been handed to anyone more professional), and one of James Horner's best soundtracks. If only The Rocketeer had been a bit shorter and got rid of the boredom that reigned for a few minutes around the middle, then I couldn't fault it at all. ()

Galéria (61)

Kapcsolódó hírek

Meghalt Alan Arkin színész

Meghalt Alan Arkin színész

2023.06.30

Szomorú hír az egész filmvilág számára, ugyanis csütörtökön nyolcvankilenc éves korában a kaliforniai Carlsbadban elhunyt a népszerű amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró és zenész, Oscar-díjas… (több)