Sötétkamra

  • Egyesült Államok One Hour Photo
Előzetes 1

Tartalmak(1)

Seymour egy nagyáruházban dolgozik, fényképeket nagyít. Yorkinék a kedvenc vásárlói. Már hat éve itt nagyíttatják a családi fotóikat, és ha ők rendelnek, Seymour minden képből kettőt készít: egyet magának tesz el. Mert úgy döntött, ezek az emberek az ő családja, és még ha nem is tudnak róla, ő Yorkinék Seymour bácsikája. Egyre közelebb kerül hozzájuk. Észrevétlen marad, de egyre többet tud róluk. Ártatlan arccal mosolyog, ha találkoznak, de a tervei már nem ártatlanok. Be akar kerülni a házukba, hogy megjutalmazza a jókat, és megbüntesse, azt aki hibázott. (InterCom)

(több)

Videók (2)

Előzetes 1

Recenziók (4)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Egy vizuálisan rideg, belsőleg felkavaró, pszichológiailag törékeny film egy olyan hőssel, akihez csak a zárófeliratok előtt kerülünk közel. Itt a furcsa és nem túl kellemes élményből erkölcsi dolog lesz, amely nem ébreszt felkavaró indulatokat, hanem éppen ellenkezőleg, mélyen megérint. Ami az egész film rendezői irányításának legfontosabb pozitívuma. Figyelemre méltó és eredeti kis mű, kiváló színészekkel. ()

novoten 

az összes felhasználói recenzió

angol Mr. Parrish and his peculiar love for a fully functional family, with whom he experienced the last ten years through imagination and mainly photos. The actors were great, the music atmospheric, but unfortunately without a significant idea. Mark Romanek did not step into the Hollywood world very well, which was quite evident in his future assignments. ()

Hirdetés

gudaulin 

az összes felhasználói recenzió

angol Decent, subtly crafted psychothriller that relies on Robin Williams' character acting. All other actors are interchangeable, but thanks to Williams' virtuosity, a disquieting, dark film about loneliness and the loss of life goals of an embittered man in the middle of a metropolis was born. The border between eccentricity and sociopathy is sometimes very thin... The screenplay is not that inventive, so it remains at three, albeit strong, stars. Overall impression 65%. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I have said it several times and it is simply true. Robin Williams was much better in his serious roles than in comedic ones. Here he once again delivers a great character, although it is unfortunately too flat due to the script, just like the story, which brings a few good ideas, but ultimately it is not something that dazzles you, that captivates you. ()

Galéria (44)