Tartalmak(1)

Hol a határ barátság és szerelem között? Talán az első szeretkezésnél. Talán az ismeretség hetedik événél. Talán egészen máshol. Oliver (Ashton Kutcher) és Emily (Amanda Peet) nagyon különböznek egymástól. A srác az anyukájával lakik, komoly tervei vannak, és hiányzik belőle a vagányság; Emily viszont gyorsan dönt, többnyire rosszul, és éppen ezt élvezi. Találkoznak egy repülőgépen, tíz percet együtt töltenek a gép mosdójában, délután még megisznak együtt egy sört, azután örökre elbúcsúznak. És a következő hét évben folyton egymásba botlanak. Néha véletlenül, néha azért, mert szükségük volna a másikra. Mert ugyan megesik, hogy két év is eltelik a találkozásaik között, azért lassan már ők is megértik: igazi barátok lettek. Olyan jó barátok, hogy az már majdnem szerelem. Csakhogy mindketten másba szerelmesek. Más barátjuk, más menyasszonyuk van, és a régi, távoli barát mindig a lehető legrosszabb pillanatban bukkan fel. A sorsnak jó a humora és rossz a ritmusérzéke. Vagy van valami terve... (InterCom)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Kötetlen romantikus sekélység, amely egy fiatalkori kapcsolat-nem kapcsolat alakulását mutatja be az élet különböző, egymástól évekre lévő szakaszaiban. De mindezt olyan könnyedséggel és átgondolatlansággal teszi, hogy a témában rejlő lehetőség teljesen elvész. Gyenge, rutinszerű, és élettapasztalat nélküli szerző által írt forgatókönyv. A színészek kellemesek. Célközönség: 16-22 és semmi több. Idősebbek inkább a Mielőtt lemegy a nap című filmet nézzék meg. ()

novoten 

az összes felhasználói recenzió

angol At the beginning, it is very pleasant, believable, and even personal, but over time, clichés emerge, the joke fades, and with it any specificity. And we are left with predictable romance that may bring a smile, but not a second viewing or sweet memories... But thanks to the nudity in the moonlight or the guitar, everything is forgiven up to a reconcilable 60%. ()