Doc Martin - Season 2 (2005) (évad)


Ahol a part szakad (S02E09)

(epizód)
  • Egyesült Királyság On the Edge
Vígjáték / Dráma
Egyesült Királyság, 2005, 1 h 33 perc

Tartalmak(1)

1. rész: Madarászok tucatjai csődülnek a faluba, mikor híre megy, hogy a közeli sziklákon egy ritka csókafaj fészkel. Pauline bejelenti, hogy egyetemen akar tanulni, ami azt jelenti, hogy Martinnak új recepciós után kell néznie. Martin és Louisa, a tanítónő között a vonzalom nehezen lép túl a feszengés stádiumán, és a helyzeten nem javít, hogy váratlanul megjelenik a színen Louisa rég nem látott apja.
2. rész: A sok köntörfalazás után kiderül, milyen tervekkel érkezett Louisa apja vissza abba a faluba, amelyből egykor szégyenkezve kellett távoznia. Miközben a hívatlan madarászok között súlyos baleset történik, az orvosi rendelőben igazi túszdráma bontakozik ki egy rejtélyes csomag miatt. (DunaTV)

(több)

Recenziók (1)

Necrotongue 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol For the entire double episode, I decided to give four stars because the whole thing didn't bore me and I especially enjoyed the second part, but I was terribly annoyed by the illogical behavior of all the characters throughout the attack or kidnapping, or whatever it was. Only Richard Ayoade is missing and IT Crowd is complete. 4*. ()