Tartalmak(1)

A szexi angyalok visszatértek, hogy megküzdjenek a gonosz ex-angyallal! Az érzéki és angyali szépségű lányok és segítőtársuk, Bosley feladata, hogy visszaszerezzék a gyűrűket, amelyekben a nemzeti tanúvédelmi program résztvevőinek adatai találhatóak. Beletaposnak hát a gázba és indul a fergeteges iram, amely senkit nem kímél. Reszkessetek gonoszok, újra itt vannak az angyalok! (SuperTV2)

(több)

Recenziók (4)

POMO Boo!

az összes felhasználói recenzió

magyar Az akció átláthatatlan és neurotikus, a filmek paródiái esetlenek, a cselekmény gyakorlatilag nem létezik. Ha valaki a moziban megkeverné a celluloidtekercseket, nem is vennéd észre. Ha ez a film üzleti siker lesz, az a jó amerikai filmes szórakoztatás végének kezdetét fogja jelenteni - mert az ilyesmihez nem kell más, mint egy nagy költségvetés. Örülök, hogy a jelenlegi generációval együtt halok meg, és nem leszek tanúja annak, hogy a hollywoodi produkciók 90%-a ezt az egyenletet fogja követni. ()

Lima 

az összes felhasználói recenzió

angol Yeah, it’s awful bollocks. But can I honestly be mad at a film that openly admits its awfulness in every scene, doesn't take itself seriously at all, and is filmed at a killer pace that doesn't let you get bored? Sometimes, with a certain amount of detachment, you can actually enjoy this kind of bullshit. Which is not to say that I seek out this type of entertainment. ()

novoten 

az összes felhasználói recenzió

angol Bigger, rougher, and more action-packed may not always be harmful and ruin the impression of the first part. With the angels, there is nothing to ruin because I avoid the first one by several kilometers. The stupid bantering is surprisingly bearable this time, and the action is not only watchable but even great. Moreover, the central trio gained a lot of sex appeal with a shovel. ()

D.Moore 

az összes felhasználói recenzió

angol I enjoyed these Angels perhaps even more than the first one, it's just a pity Bill Murray didn't attend, though he probably knew why. In other words, it's bullshit, but beautiful. And there’s John Cleese. And Demi Moore. Yeah, and Lucy, Drew, and Cameron...there's a lot there:-))) ()