Mindhalálig

  • Egyesült Államok Maximum Risk
Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Ha Jean-Claude Van Damme, az akcó-szupersztár és Natasha Henstridge (A lény) együtt száll harcba, nem kímélnek senkit és semmit. Mindhalálig tart a küzdelem! Alain Moreau sokáig nem is sejtette, hogy valahol a világban él egy ikertestvére. De amikor rátalál, már késő - a férfi halott. Meggyilkolták. Alain elhatározza, hogy kideríti, mi áll az ügy hátterében. A rá megszólalásig hasonló fivére személyiségébe bújik, és így próbál fényt deríteni a titokra. A nyomok New York orosz emigránsok lakta negyedébe vezetnek. Alain - egy ismeretlen nevében - a maffiával kénytelen háborút viselni. Olyan világba száll alá, amely testvérét már kitaszította magából. De ő nem adja fel. Két dologra vágyik: bosszúra és igazságra. A filmet a Hong Kong-i akciófilmek sztárrendezője, Ring Lam készítette! (InterCom)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A Mindhalálig egy szabványos akciófilm, amely megfelelt a saját elvárásainak. A legnagyobb pozitívum, hogy nem sérti meg az intelligenciádat, mint Van Damme filmográfiájának nagy része. ()

Kaka 

az összes felhasználói recenzió

angol There's not much to talk about here, it’s an average film practically in every aspect that can be mentioned: action, plot, actors, ending, sets, editing; essentially just another genre routine. But it's still better than the previous few films of the karate master. Here, at least, he’s a solid badass that can kick and doesn't try other styles that don't suit him (comedy, raw drama). Maximum Risk can even be seen multiple times (Natasha Henstridge). ()

Hirdetés

Galéria (67)