Tartalmak(1)

Hatalmas erejű robbanás rázza meg Manhattan egyik negyedét. A baleset következtében a Mahattant New Yerseyvel összekötő alagút mindkét vége beszakad, és a bent ragadt emberekre nemcsak a bezártság tehetetlenül nyomasztó érzése nehezedik, hanem a fölöttük örvénylő Hudson-folyó hatalmas víztömege is. Kit Latura, aki korábban a mentőszolgálat vezetője volt, azt a feladatot kapja, hogy kerítse elő a bajbajutottakat - akár a föld alól is. Latura megtalálja a módját, hogy miként jusson be az alagút túszaihoz a beomlással fenyegető pokolba, de a kétségbeesett csoporttal együtt ő is csapdába esik. Kénytelen improvizálni, ha azt akarja, hogy a rábízottakkal együtt még valaha megláthassa a napvilágot. (Viasat 6)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Egy kárhoztatott bukás, amelynek a forgatókönyvében vannak ugyan logikai lyukak, és nem is túl eredeti, de a végén kellemesen meglepett. Jó volt látni, hogy Sylvester Stallone nem csak egy újabb akcióhős, hanem egy szimpatikus hús-vér megmentő. Örömteli volt az is, hogy az egész film nem egy újabb akciófilm, hanem egy korrekt tempójú thriller az akadályok leküzdéséről a pokolból kivezető út keresése során. Technikailag pedig csúcs (bombasztikus robbanás a nyitányban!). Nem feltűnő, kicsi, de tápláló katasztrófafilm, amely többet nyújtott, mint amire számítottam. ()

Lima 

az összes felhasználói recenzió

angol A failed disaster thriller in which the tons of oppressive clichés are perhaps even worse than the fiery explosion and the deadly threat of drowning. Rob Cohen is an expert at unpretentious entertainment, but while I had at least a moderate amount of fun with The Fast and the Furious and xXx, this film bored me to death. Stallone as a redeeming angel, I just can’t buy it. And Aragorn fans won’t enjoy it much, either, Viggo is not given a lot of space. ()

Hirdetés

Kaka 

az összes felhasználói recenzió

angol This 1990s VCR classic is not that bad. Technically, it is very well done and nobody really expects a breathtaking performance from Stallone. He fulfills his role flawlessly, a traditional hero through and through. And there are several times when the depressing atmosphere and solid thriller elements hit the right note. ()

Galéria (43)