Véresen egyszerű

  • Magyarország Bérgyilkos (több)
Előzetes 1
Thriller / Krimi / Dráma
Egyesült Államok, 1984, 97 perc (Special Edition: 92 perc)

Tartalmak(1)

A fiatal Abby férjével, egy texasi kocsma tulajdonosával él együtt. A nőt untatják a házasélet monoton mindennapjai, ezért a jóképű pultos, Ray, karjaiban próbálja színesebbé tenni az életét. Amikor a férj rájön, hogy Abby megcsalja őt, elhatározza, hogy kíméletlenül leszámol a nővel és a szeretőjével. Felbérli Vissert, a magánnyomozót és megbízza Abby meggyilkolásával. A detektívnek viszont jobb ötlete támad: megrendezi a szeretők látszólagos halálát és miután megkapja a bérét, jó pénzért elteszi láb alól Abby férjét. A ravasz terv csak elméletben működik, ugyanis hamarosan fény derül az összeesküvés szereplőinek pikáns és drámai kapcsolatára. (Best Hollywood)

(több)

Galéria (101)

Kapcsolódó hírek

Meghalt M. Emmet Walsh színész

Meghalt M. Emmet Walsh színész

2024.03.21

Nyolcvannyolc éves korában az amerikai Vermontban meghalt M. Emmet Walsh veterán színész. Különösen a Szárnyas fejvadász, a Véresen egyszerű és Arizonai ördögfióka című filmek mellékszerepeiben… (több)

Coen fivérek egy véres horrorfilmre készülnek

Coen fivérek egy véres horrorfilmre készülnek

2024.01.30

Öt év telt el azóta, hogy a Coen testvérek, tehetséges alkotópáros utoljára közös filmet készített, a Netflix streaming szolgáltatása számára gyártott Buster Scruggs balladája című westernfilmet. A… (több)