Kozure Ôkami: Sanzu no kawa no ubaguruma

  • Japán 子連れ狼 三途の川の乳母車 (több)
Akció / Kaland / Dráma
Japán, 1972, 81 perc

Tartalmak(1)

The father and son mercenary assassin team of Ogami Itto and Daigoro is hired to kill a spy from the shogunate. But while they prepare to do battle against the shogun's "Gods of Death" warriors, Ogami is stalked by a deadly ninja. (Criterion)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A legfantasztikusabb ezeken a filmeken az, hogy a teljes kulturális különbség ellenére hogyan képesek megszólítani minket azokkal az értékekkel, amelyeken annyira szilárdan állnak. A Lone Wolf and Cub című filmszéria "exploitation road movie-je" nincs a forgatókönyv szempontjából annyira kidolgozva, mint az A-kategóriás, a Lady Snowblood film stílusú művek. Technikailag is egy lépéssel vannak elmaradva, lásd rosszabb kép és a hang gyakori hiánya. A film azonban az egyes jelenetek hangulatával és érzésével legalább annyira, ha nem jobban lenyűgöz, mint a "Lady". Egyes jelenetek kissé hosszadalmasak, mások viszont lélegzetelállítóak. A kedvenc jeleneteim azok, amikor a kölyök a Baby Cart at the River Styx második epizódban ápolja sebesült apját, illetve a "Hárman jobban felmelegszünk, mint ketten" jelenetet. Egyszerűen felvett és szerkesztett kis epizód, de az egyik legszebb, amit az utóbbi években egy filmben láttam. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Stories about honor, at least the Japanese ones, are simply fantastic. I have a feeling that no one can match them in this aspect because no other nation has such deeply rooted honor. You want to watch these stories because they are good, they are cruel, they have great action scenes, and they are fearless. Moreover, there are truly strong emotions here. I liked this more than the first part. ()

Hirdetés

Galéria (41)