Tartalmak(1)

Sylvia is a social worker who leads a simple and structured life: her daughter, her job, her AA meetings. This is blown open when Saul follows her home from their high school reunion. Their surprise encounter will profoundly impact both of them as they open the door to the past. (Venice International Film Festival)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (1)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Kicsi, meghitt, tökéletesen átérzett dráma két sérült lélekről, akik egymásban találják meg a szerelmet. A fantasztikus Jessica Chastain karaktertanulmánya mindig szórakoztató, de itt duplán az. Egy olyan színészi alakítás, amitől libabőrös lettem. Peter Sarsgaard is kiváló, minden érintésükben érezni a köztük lévő kémiát. De nem kellett volna ilyen gyorsan véget érnie a filmnek, lehetett volna még jobban kibontani a szülők karakterét és párhuzamot a gyerekkorral, és még intenzívebb és összetettebb pszichológiai drámává fokozni. [San Sebastian IFF] ()

Galéria (11)

Kapcsolódó hírek

A Velencei Filmfesztiválon átadták a díjakat

A Velencei Filmfesztiválon átadták a díjakat

2023.09.09

Szeptember 9-én, szombaton került sor az augusztus 30-án kezdődött 80. jubileumi Velencei Nemzetközi Filmfesztivál záróünnepségére. Az ünnepségen többek között kihirdették a nyertes filmeket,… (több)