Streaming (1)

Tartalmak(1)

John Quincy Archibald (Denzel Washington) fia baseballozás közben összeesik. A kórházban kiderül, hogy csak a szívátültetés mentheti meg a gyerek életét, az apa biztosítása azonban nem fedezi a transzplantáció költségeit. Az egyébként becsületes apa elkeseredésében átlép minden határt: túszul ejti a kórház dolgozóit, így kényszeríti az orvosokat a műtét elvégzésére. (RTL Klub)

(több)

Recenziók (5)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A John Q - Végszükség című film egy naiv hollywoodi számítás egy apáról, aki bármit hajlandó megtenni azért, hogy fia felkerüljön a szerv átültetésére váró betegek listájára. Egy túlságosan szentimentális mese, amely megpróbál elérzékenyíteni tengernyi moralista, jószívű gondolattal ott, ahol intellektuálisan teljesen megbukik. És a Gavras Őrült város filmjéből gusztustalanul kilopott részleteket már nem is kommentálom. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol Had this film not been so dumb, it might have been watchable. It wasn’t filmed in a bad manner. But it’s dragged down by the convoluted plot twists, where we’ll see Denzel raiding a hospital after the first half hour of the film, because he is desperate, waving a gun in his hand like some wannabe boss. ()

Pethushka 

az összes felhasználói recenzió

angol Denzel in a perfect role as a father who will do anything for his son... I believed him every second so it really grabbed me by the heart. Sufficiently dramatic, emotional, sentimental... excellent. ()

D.Moore 

az összes felhasználói recenzió

angol A rip-off of Mad City and a film without a proper idea to innovate its predictability in any way. That said, the performances are decent. In other words, average. Denzel is no match for the above mentioned Travolta and Hoffman. ()