Vörös ajkak

  • Belgium Les Lèvres rouges (több)
Előzetes
Horror
Belgium / Franciaország / Német Szövetségi Köztársaság, 1971, 87 perc (Director's Cut: 100 perc)

Tartalmak(1)

Delphine Seyrig stars as Elizabeth Bathory, an ageless Countess with a beautiful young 'companion' (Andrea Rau) and a legendary legacy of perversion. But when the two women seduce a troubled newlywed couple (Danielle Ouimet and John Karlen), they unleash a frenzy of sudden violence and depraved desire. (Blue Underground)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Annyi esztétikum a szőke női szépségben, az angyalian fehér női jelmezekben és a Polanski Keserű méz mozira hasonlító melankolikus poetika...annyi üres és unalmas párbeszéddel befalazva. És azzal is, hogy nem lettek eléggé kifejezve azok a szereplők, akik bensőséges interakcióján az egész filmnek, mint az erőszak, a tehetetlenség és a magasabb erőknek való behódolás iránti rajongás pszichológiai elemzéseként, kellett volna állnia. A meztelenség sem lett célszerűen és kielégítő módon felhasználva. De soha nem fogom elfelejteni a Delphine Seyrig arcát, frizuráját, ruháját és nyugodt, csábító hangját a Báthory Erzsébet grófnő szerepében. ()

NinadeL 

az összes felhasználói recenzió

angol Even after thoroughly studying the Bathory theme in the film, I didn't understand the true nature of the cult of this particular film. Perhaps due to the suffocating atmosphere and the trendy lesbian touch... The Countess here is very tired and reminiscent of a Marlene Dietrich caricature. ()