A pók hálójában

Előzetes

Tartalmak(1)

Alex Cross nyomozó, bűnügyi pszichológus és népszerű szakíró visszavonul, miután társa meghal egy balul sikerült akcióban. Ám egy nap talál valamit a postaládájában, ami arra kényszeríti, hogy felvegye a kesztyűt egy briliáns és veszélyes bűnözővel szemben. Gary Soneji a maximális biztonsági berendezésekkel őrzött magániskolából rabolja el egy amerikai diplomata kislányát, és ő maga dobja a bizonyítékot Cross postaládájába. Ám célja csak látszólag a váltságdíj - valójában be szeretné írni nevét a kriminalisztika történetébe: azt szeretné, ha Cross róla és az évszázad bűnügyéről írná a következő könyvét. A ragyogó elméjű gyermekrabló egy pók türelmével és gondosságával szőtte akciójának mindent behálózó szálait. És elkezdődik a halálos macska-egér játék, miközben az idő egyre fogy... (UIP-Duna Film)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Rutinszerű és ötletek nélküli thriller, amely nem ismeri a thriller sémák alapvető szabályait. Egy krimi, amelyben a filmkészítők egy negyvenperces tévés krimi epizód hozzávalóiból próbálták egy játékfilmet megfőzni. Az első kétharmadban nem tudjuk, hogy az emberrabló mire készül, és végig csak a rendőrökkel folytatott unalmas játékait nézzük. A tettei nem kapcsolódnak eléggé a főszereplőhöz, így Freeman nyomozója végül csak a törvény másik oldalának szükségszerűen beültetett tükörképének tűnik. És amikor az utolsó harmadban az egész felpörög, egy olyan hihetetlen végkifejlet jön, amely egy másik thrillerben csak előjáték lenne egy igazi műfaji csúcsponthoz, az A pók hálójában itt véget ér. ()

D.Moore 

az összes felhasználói recenzió

angol Average, average, average. Morgan Freeman is the only one of the actors worth noticing here, and if some scenes have anything like a rush, it's because of Jerry Goldsmith's music. But just so I’m not being completely negative, I liked the first half hour a lot. However, after that it was like I started watching a completely different movie with increasingly bizarre situations and a not very interesting denouement. ()

Hirdetés

Galéria (58)