Matriarch

  • Egyesült Államok Matriarch
Előzetes
Horror
Egyesült Államok, 2022, 85 perc

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Egy majdnem halálos túladagolást követő mélyponthoz érve egy nő visszatér gyermekkori otthonába, hogy megküzdjön belső démonaival, de ehelyett egy igazival kerül szembe. (Disney+)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Ben Steiner varázsgombákra alapoz, és torz elképzelése van arról, hogy mit akar a mozilátogató. Az, hogy az összes szereplő (a szőke szerető jelentéktelen szerepét leszámítva) unszimpatikus és olvashatatlan, nem is lenne annyira nagy baj, beleillenek a cselekménykoncepcióba. De az anya és a fekete váladék körüli rejtély fokozatos feloldása csupán bizarr és mimózaszerű, nem pedig ijesztő vagy sokkoló. Nagy baromság. ()

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol A decent addition to the family of folk and body horror, which especially in the final act brings some succulent and juicy moments and scenes. However, it should have held onto the mythology a little tighter and more could have been extracted from the mother-daughter relationship. And no one would mind if the main character was at least a little bit likeable. Acceptable as a debut, anyway, and if Ben Steiner makes something else, I'll be happy to be there. ()

Hirdetés