Pigs

Előzetes
Horror
Egyesült Államok, 1972, 80 perc

Tartalmak(1)

A small town is rocked by the brutal murder of a father by his daughter Lynn (Toni Lawrence), who claims he viciously raped her. Lynn escapes from the confines of a mental institution and travels deep into farm country to hide from her pursuers, only to find carnage that comes from the most unlikely of species. Lynn gets a job at a small diner run by farmer Zambrini (Marc Lawrence), who harbors his own dark recipe for murder. Soon local yokels begin to disappear and Zambrini’s pig farm begins to mysteriously multiply. What secrets does Zambrini hold in that pig pen? Find out when you watch Pigs, a tasty treat any home cookin’ horror fan can enjoy. (Troma Entertainment)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Meglepően jó Troma bizarrság. Az emberi hullákkal disznókat etető farmerről szóló horrorból a végén egy lebilincselő pszichológiai dráma lesz. A lány, aki azért költözik a házába, hogy bujkáljon és a kávézójában valami pénzt keressen, olyan titkot hordoz magában, amely sok meglepetést hoz a történetbe. A B kategóriás látvány és a téma látszólagos egyértelműsége itt egyedülálló módon áll ellentétben a forgatókönyv kiszámíthatatlanságával, amelyben a végén minden, ideértve a szereplők pszichológiai összjátékát is, értelmet kap. És valóban tápláló, mondhatnánk, hogy teljes értékű nézői élményt nyújt, a meghívottak számára megrázóan kellemes utóízzel. A film szimpatikus hozzáadott értéke az a tény, hogy Marc Lawrence szerzői alkotása (forgatókönyv és rendezés), aki a disznótenyésztő Zambrini főszerepét saját magának írta meg, és azt kiválóan el is játszotta. És az, hogy a farmján menedéket kereső lány szerepét saját lányára bízta rá. A szereplői kapcsolatuk a filmben - ahol a gyermekkori traumától szenvedő lány az apját keresi, a férfi pedig egy idős remete, akinél menedéket talál - fontos része a történetnek. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Despite certain positives that can be found in depicting the characters' psychology, Daddy's Deadly Darling is still quite drawn-out for what it offers in terms of plot. A simple premise is stretched into something that doesn't suit the film. The film deserves to be shortened, but I would definitely highlight the unpleasant atmosphere and the successful performances, where the characters manage to have a negative impact on you, which was probably the point. ()

Hirdetés

Galéria (29)