Emmanuelle

Előzetes 2

Tartalmak(1)

Emmanuelle is in search of a lost pleasure. She flies alone to Hong Kong on a business trip. In this sensual global city, where she initiates numerous encounters, she meets Kei, a man who constantly eludes her. (San Sebastian International Film Festival)

Videók (2)

Előzetes 2

Recenziók (1)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Feminista Emmanuelle, aki csak azért lefekszik férfiakkal, hogy bebizonyítsa, hogy vonzó. És amikor végre találkozik azzal, akit igazán akar, a férfi visszautasítja. Mert már régen elvesztette a szenvedélyét és az életkedvét. Az 1974-es eredeti film lehet, hogy szinte erotikus szemét volt, de felizgatta a nőket és a férfiakat, meghozta a kalandvágyat, beszéltek róla, és producereknek egy vagyont hozott. Az új változat egy kasztrált unalom egy frusztrált és szomorú, luxusban élő, önmagát kereső nőről. Egy film a semmiről és senkinek, amely a jelenlegi aszexuális, óvatos korrektség korát tükrözi. És tele van Netflix kvótákkal. Van benne ugyan néhány erotikus jelenet, de azok sterilek, az eredeti film szenvedélye és csábító bujasága nélkül. [San Sebastian IFF] ()

Galéria (19)

Kapcsolódó hírek

Új Emmanuelle-film bővíti a szereplők körét

Új Emmanuelle-film bővíti a szereplők körét

2023.12.20

Az Emmanuelle című erotikus hangulatú, klasszikus dráma új változata a thaiföldi származású szerző, Emmanuelle Arsan tollából már egy ideje úton van a mozivásznakra. És bár Audrey Diwan rendezőnő (a… (több)