Aki bújt, aki nem 2.: A második este

  • Egyesült Államok Jeepers Creepers 2 (több)
Előzetes 1

Tartalmak(1)

Újra visszatér a huszonhárom évente huszonhárom napig táplálkozó szárnyas, húsevő bestia. Eledelül ezúttal egy középiskolai baseballcsapat szolgál. A mérkőzést követően a bajnokcsapat egy iskolabusszal indul haza az edzőik és a pompom-lányok kíséretében. A busz azonban elakad a rossz hírű Kelet 9-es országúton. Ahogy leszáll a sötétség, az elhagyott úton a fiatalok a legvadabb félelmeikkel szembesülnek. Gyilkos szörnyeteg szedi közülük áldozatait. Csak úgy élhetik túl a borzalmas éjszakát, ha fölveszik a harcot a félelmetes ellenféllel. (AMC Hungary)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Technikailag ugyanúgy rendesen feldolgozott, mint az első Aki bújt, aki nem film, de rosszabb forgatókönyv szerint, nagy logikai lyukakkal, szamárhidakkal, szürke karakterekkel és párbeszédekkel. Rettenetesen kierőszakolt forgatókönyv! Kár, hogy Victor Salva nem döntött úgy, hogy inkább olyan önironikus B-kategóriás filmek útját járja, mint a Kísértethajó című film, amelyek számára a hasonló témák termékenyebb talajt jelentenek. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol "Jeepers Creepers 2" is a classic sequel that utilizes a similar framework and relies solely on having a lot more people who are supposed to die. Occasionally, there are some bad CGI effects that don't really add much fear, but even this is a flaw not only of modern horror but of the film as a whole. If you enjoyed the monster, it is essentially the only reason to watch the film. Otherwise, there isn't much of a reason. ()