Lady Frankenstein

  • Olaszország La figlia di Frankenstein (több)

Tartalmak(1)

Frankenstein's daughter creates a handsome monster for the sole purpose of fulfilling her strange sexual desires. Her "best laid" plans go awry, however, when a maladjusted brain transplant recipient takes a strong disliking to her. (Nucleus Films)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Unalmas guilty-pleasure, amit csak Rosalba Neri ment meg a megbabonázó külsejével és csupasz melleivel. Nem csoda, hogy minden férfi szereplő teljesíti a kívánságait. Az agyamat is eltávolíttatnám és más testébe ültetném, ha az jobban tetszene neki, mint az enyém. Csak nem Luppi és Welles főnökök rendezése alatt, az isten szerelmére! A Lady Frankenstein film egy erősen B-kategóriás, esetlenül folyó és izgalommentes összevisszaság egy nevetséges szörnyeteggel és gyilkosságokkal. Nem játszik a drámai vonalon, a cselekmény tisztán kizsákmányoló ötletekkel fejlődik - van egy szökött gyilkoló szörnyetegünk és egy receptünk, hogy létrehozzunk egyet, tehát létrehozunk még egy másikat is, és ezt meztelenséggel és kémcsövekben lévő pezsgő vörös limonádéval tarkítjuk. Kezdetben pedig Joseph Cotten személyiségének és a megnyilvánulásával is normális filmkészítést idéző társjátékosának, Paul Müllernek köszönhetően méltóságteljesnek tűnt. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol The nice thing about the Italian film Lady Frankenstein is that Joseph Cotten appears as Baron Frankenstein, but somehow he doesn't get much space. The beautiful Rosalba Neri gets more space than him, and she is definitely a sight to behold. But the film is more of a historical drama, with the only horror being the monster moments. Yes, it basically follows the original movie version, but nowadays you want a little more than just naked beauty. ()

Hirdetés

Galéria (22)