Flux Gourmet

  • Egyesült Államok Flux Gourmet
Előzetes 1
Misztikus / Dráma / Vígjáték / Horror
Egyesült Királyság / Egyesült Államok / Magyarország, 2022, 111 perc

Tartalmak(1)

A dysfunctional sonic collective – a band devoted to the sounds of the culinary arts – navigates rivalries internal and external in this absurdly original feast for the sense from the singular Peter Strickland (In Fabric, Duke of Burgundy). (IFC Midnight)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Ha Strickland mindezt a női érzékiséget, a formatervezési érzéket és a misztikus poétikát a nézői szempontból könnyebben megérthető témában alkalmazta volna, akkor örömünkben ugráltunk volna a mozifilmes boldogságtól. De nem, ő élvezi, hogy a valóságból kiszakított homályos eszméket pátyolgat, és olyan álomfantáziákat idéz fel, amelyekben lehetetlen kapcsolatot találni a valós fantáziákkal és vágyakkal. És a színházi előadás főszereplőjét a dokumentumfilmes gázokkal teli bélrendszeréből származó szarral kell kenegetnie. Miért?? Ha van kedved, a Flux Gourmet filmben párhuzamokat találsz az azonos évben bemutatott Cronenberg A jövő bűnei című filmjével. A művészi aktok alternatív formái. Cronenberg opusza, amely szintén nagyon nem mainstream, sokkal összetettebb reflexió a meglévő témákra. [KVIFF] ()

Goldbeater 

az összes felhasználói recenzió

angol This is Spinal Tap meets 70s Italian oddity with a dash of the Greek weird wave. Peter Strickland once again throws absurdity upon absurdity in an audiovisually interesting and subjectively funny film, which I would be reluctant to recommend to anyone with a clear conscience, because you have to be in a really special mood for this unique work. [KVIFF 2022] ()