Flux Gourmet

  • Egyesült Államok Flux Gourmet
Előzetes 1
Misztikus / Dráma / Vígjáték / Horror
Egyesült Királyság / Egyesült Államok / Magyarország, 2022, 111 perc

Tartalmak(1)

A dysfunctional sonic collective – a band devoted to the sounds of the culinary arts – navigates rivalries internal and external in this absurdly original feast for the sense from the singular Peter Strickland (In Fabric, Duke of Burgundy). (IFC Midnight)

Videók (2)

Előzetes 1

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Ha Strickland mindezt a női érzékiséget, a formatervezési érzéket és a misztikus poétikát a nézői szempontból könnyebben megérthető témában alkalmazta volna, akkor örömünkben ugráltunk volna a mozifilmes boldogságtól. De nem, ő élvezi, hogy a valóságból kiszakított homályos eszméket pátyolgat, és olyan álomfantáziákat idéz fel, amelyekben lehetetlen kapcsolatot találni a valós fantáziákkal és vágyakkal. És a színházi előadás főszereplőjét a dokumentumfilmes gázokkal teli bélrendszeréből származó szarral kell kenegetnie. Miért?? Ha van kedved, a Flux Gourmet filmben párhuzamokat találsz az azonos évben bemutatott Cronenberg A jövő bűnei című filmjével. A művészi aktok alternatív formái. Cronenberg opusza, amely szintén nagyon nem mainstream, sokkal összetettebb reflexió a meglévő témákra. [KVIFF] ()

Goldbeater 

az összes felhasználói recenzió

angol This is Spinal Tap meets 70s Italian oddity with a dash of the Greek weird wave. Peter Strickland once again throws absurdity upon absurdity in an audiovisually interesting and subjectively funny film, which I would be reluctant to recommend to anyone with a clear conscience, because you have to be in a really special mood for this unique work. [KVIFF 2022] ()

Hirdetés

Galéria (27)