Lopakodók

  • Egyesült Államok Sniper
Akció / Dráma / Thriller
Egyesült Államok / Peru, 1993, 98 perc

Tartalmak(1)

Egy lövés, egy találat – ez Tom Beckett (Tom Berenger), a haditengerészet legendás mesterlövésze életének alapszabálya. Sok-sok célpontja fizetett már életével, amíg ő tökélyre fejlesztette tudását, mint látszatra érzéketlen és számító gyilkológép, a túlélés és emberölés művészetének nagymestere. Legutóbbi feladata, hogy az ellenséges panamai dzsungel mélyén likvidáljon egy állig felfegyverzett lázadó csoportot, és a mögöttük álló kolumbiai kábítószerbárót. Csapatában ezúttal egy újonc is van: Richard Miller (Billy Zane), a Nemzetbiztonsági Tanács ambíciózus hivatalnoka, aki valaha sportlövő olimpikon volt. Most azonban rá kell döbbennie, hogy egészen más dolog hús-vér emberekre lövöldözni, mint papírmasé céltáblákra… (Film+)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A fináléban Llosának sikerül elérnie, hogy a rosszfiúk elintézése alatt a néző nedves, feszült és katartikus legyen. A megjelenéskor talán egy csillaggal jobban értékeltem volna. Manapság azonban a Lopakodók nagyon szürkének, időnként unalmasnak tűnik, és leginkább B-kategóriás gyengeségekkel tűnik ki, amelyeket Chang borzasztóan mesterkélt zenéje ural. A Rambó filmekben volt Sylvester, és Jerry Goldsmith lendülete és motívumai. Ez csak egy gyenge utánzat. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol In 1993, was it possible to see slow motion shots of a bullet? Well, that is definitely something you don't see every day. And yet, it actually works for those crazy people. The story about the sniper in the jungle is quite ordinary, but the overall concept and the effort to come up with something new caught my attention. Therefore, I give it a higher rating. Maybe someone will notice and agree with me. ()

Hirdetés

Galéria (10)