Halálos kitérő

  • Egyesült Államok Wrong Turn (több)
Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Chris a nyugat-virginiai Appalache-hegységben autózik. Sietős az útja, állásinterjúra igyekszik. Legnagyobb bosszúságára forgalmi dugó akadályozza továbbhaladását. Chris az elhagyott dűlőúton próbálja kikerülni az akadályt. Az erdőben azonban baleset éri, összeütközik egy másik kocsival. Miután mindkét autó használhatatlanná vált, elhatározzák, hogy gyalog indulnak segítségért. Útközben összetűzésbe keverednek három hegyi emberrel, akik üldözőbe veszik őket. Akiket ezek az emberek levadásznak, fel is falják. (FilmBox)

(több)

Recenziók (5)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Az utóbbi évek legvéresebb és legbrutálisabb hollywoodi horrorfilmje, amely a sztori szempontjából a Gyilkos túra és A texasi láncfűrészes mészárlás filmekre hasonlít. A filmmel az a baj, hogy a céltudatos realizmust és naturalizmust a tini horrorfilmek kliséi ölik meg. Az rendben van, hogy nem játssza meg magát, és nyíltan elismeri a külső inspirációt (a Gyilkos túra filmet az egyik párbeszédben közvetlenül megemlíti), de ez nem segít abban, hogy érezzük szorongást és belemerüljünk a sztoriba. Nem is beszélve a nappali fényről, amelyben szinte mindez zajlik. Stan Winston lénymaszkjai meglepően átlagosak, a hangulat nullával egyenlő. Bár nyilvánvalóan szándékosan. Három csillagot adok a horror radikalizmusa és nyersesége miatt, ami ezeknek a mészárlásoknak az alfája és omegája. És azért az egy ijesztgető jelenetért, amely közben kirepült a kezemből a teáscsésze. ()

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol Hixploitation is a genre that almost never disappoints. This representative is average, but it was still pretty good fun. I think the second part is a bit better, though. 65% ()

NinadeL 

az összes felhasználói recenzió

angol This is a full-length commercial for Eliza Dushku's tank top. Or perhaps Eliza Dushku in a tank top? Regardless, there is no point in dwelling on what the film is, but on what it is not. It's no ordinary teen slasher/jump-scare fest. It's in fact nonsense, and that’s not even mentioning the lack of internal logic of some of the scenes. It’s from the "it was good enough" category. Enjoy. ()

lamps 

az összes felhasználói recenzió

angol I wasn't expecting anything, but surprisingly it turned out to be a rather likeable and entertaining homage to classic survival thrillers, led by Boorman's Deliverance. It’s true that the film copies all the usual horror clichés and the story can't really surprise with anything, but on the other hand, Wrong Turn boasts quite a decent atmosphere of vast forests, two really beautifully handled horror scenes and a trio of quite likeable main characters, whose actions didn't seem nearly as stupid as they usually do in these films. I liked The Hills Have Eyes a bit more, but I certainly don't find this cannibalistic contribution reprehensible either. 65% ()