vissza az összes hírhez
Margot Robbie a pénztárnál bukott

Margot Robbie a pénztárnál bukott

2022.12.27 Szerző dO_od

Damien Chazelle (La La Land, Az első ember) rendező új filmje, a Babylon egy rég elfeledett hollywoodi korszakról, éppen a közelgő Oscar-szezonra akart a mozikba kerülni. Végül azonban az ambiciózus filmrendező, akinek korábbi vállalkozásai mindig is felkeltették a közönség és az akadémikusok figyelmét, ismét nem tudott megfelelni a magas elvárásoknak. Újdonsága az amerikai mozikban úgy égett, mint a papír. A 80 millió dolláros film a nyitóhétvégén mindössze 3,6 milliót hozott, a karácsonyi időszakban pedig 5,3 milliót, és jó úton halad, hogy az év egyik legnagyobb bukása legyen. Ha hozzáadjuk a vegyes kritikákat, egyesek nagyszerű utazásnak, mások gyújtáskimaradásnak és az év egyik legrosszabb filmjének nevezik a filmet, és máris megvan a katasztrófa receptje.

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

2024.05.03

Jeff Bridges visszatér a számítógépes áramkörök színes, digitális világába. A Walt Disney Pictures stúdió készülő Tron: Ares című filmjében újra eljátssza Kevin Flynn videojáték-fejlesztő szerepét,… (több)

Újabb Mad Max készül

Újabb Mad Max készül

2024.05.02

Alig néhány hét múlva visszatérhetünk a mozikban a látnok George Miller (Mad Max) által teremtett dinamikus világba. A Furiosa - Történet a Mad Maxből című film május 23-án érkezik a mozikba, vagyis… (több)