Szellemcsapda

(műsor)
  • Egyesült Államok Ghost Loop
Dokument / Reality-TV / Misztikus
Egyesült Államok, 2019, 8x42 perc

Rendező:

Debra Felstead

Tartalmak(1)

1. A bölcsőtől a sírig: A szellemvadászok a floridai Palatkába érkeznek, hogy segítsenek egy anyának, aki fél, hogy egy ismeretlen lény mászkál be a gyerekei szobájába. Vajon mit találnak?
2. Riadt és veszélyes: A szellemvadászok a texasi Houstonba tartanak, hogy segítsenek egy nőnek, aki úgy hiszi, hogy egy hím lény terrorizálja. Az otthon tele van negatív energiával.
3. Dermedt félelem: A szellemvadászok a texasi Lubbockba utaznak, ahol egy alvási bénulásban szenvedő anya szerint őt és gyermekeit célba vette egy rosszindulatú lény.
4. Fojtogatás: A Szellemvadászok az alabamai Jonesba utaznak, hogy segítsenek egy nőnek, aki úgy hiszi, egy szellem minden éjjel fojtogatja álmában. Vajon egy családi átok áll a háttérben?
5. Halálos panzió: A Szellemvadászok az illinoisi Prairie du Rocher-be utaznak, hogy megvizsgáljanak egy panzióban zajló szokatlan tevékenységet. Vajon mi a felelős ezért?
6. Aranyásók: A csapat a marylandi Clear Springbe tart, hogy megvizsgálja az állításokat, miszerint egy láthatatlan lény lelökött a lépcsőn egy nőt történelmi otthonában. Vajon mit találnak?
7. Démonbánya: A Szellemvadászok a utahi South Jordan-be tartanak, ahol állítólag egy démoni lény minden éjjel kínoz egy nőt és fiát. Vajon tud nekik segíteni a csapat?
8. Titkos mészárlás: Egy pár felhívja a Szellemvadászokat, hogy vizsgálják ki az agresszív szellem esetét, amely terrorizálja kisfiukat Auburn-ben (WA). Attól tartanak, hogy elfajulnak a dolgok. (Travel Channel)

(több)