Gyilkosok nyomában

(sorozat)
  • Egyesült Államok Dead Reckoning
Krimi / Dokument / Dráma
Egyesült Államok, 2020, 6x43 perc

Rendező:

Andrea De Brito

Operatőr:

John L. Murphy
(további alkotók)

Tartalmak(1)

1. Online titkok: Charlottesville-ben megtalálják egy anya és lánya holttestét. A nyomozók titkos online kapcsolatra bukkannak, amely elvezethet a gyilkoshoz.
2. Lövés az éjszakában: Egy egyedülálló édesanya látszólag öngyilkos lett. A fegyvert azonban nem találják meg a helyszínen, és a rendőrség sötét titkok nyomába ered.
3. Lehull a lepel: Mindenki megdöbben, amikor egy sokak által szeretett édesapa kegyetlen gyilkosság áldozata lesz. Hogyan jut a rendőrség a gyilkos nyomára?
4. A rejtőzködő Gonosz: Amikor egy feltörekvő vállalkozó hirtelen eltűnik, a nyomozók lázas keresést indítanak megtalálására. Vajon voltak sötét titkai, amelyek miatt megölhették?
5. Rejtélyes eltűnés: Egy sokak által kedvelt fiatal édesanya rejtélyes módon eltűnik. Négy hónapos keresés után a rendőrség megtalálja a holttestét és kiderül, hogy meggyilkolták.
6. Gyilkosság a parkban: Egy egyedülálló anya kegyetlen gyilkosság áldozata lesz egy elhagyatott parkban. A rendőrök a háttérben vak hűség és végzetes árulás nyomára lelnek. (Investigation Discovery)

(több)