Furgonnal a halálba

(sorozat)
  • Egyesült Államok Man with a Van

Tartalmak(1)

1. Az erdő mélyén: Amikor Kathey Horn eltűnik, egyesek szerint a Grateful Dead nyomába eredt. Mások szerint egy wicca-beavatás áldozata lett. Vajon a furgonos férfi tudja a választ?
2. Gyilkos a netről: Kacie Woody internetes csevegőszobákban beszélget legújabb online udvarlójával. Egy nap egy ezüst színű furgon áll meg a háza előtt.
3. A jóképű sátán: Kenia Monge egy szórakozással töltött éjszaka után eltűnt Denver egyik belvárosi mulatójából, miután megismerkedett egy furgonos férfival. Mi történhetett?
4. Veszélyes utakon: Amikor Ray és Marie Thornton autózni indul, egy furgon majdnem leszorítja őket az útról. Észreveszik, hogy a sofőr rendszámot cserél, és eldob egy véres lepedőt.
5. Blood-hegy: Meredith Emerson az új év elején kutyájával túrázni indult a Georgia állambeli Blood hegyre. Amikor eltűnt és kutyáját 60 mérföldre onnan találták meg, lázas keresés indult utána.
6. Lucifer: Dawnia Dacosta minden este részt vett az esti misén. Egyik nap kifogyott az üzemanyaga, és a benzinkútnál egy furgonos férfi felajánlotta neki, hogy visszaviszi az autójához. (Investigation Discovery)

(több)