Hazudj, ha mersz

(sorozat)
  • Egyesült Államok The Interrogator
Krimi / Dráma / Dokument
Egyesült Államok, 2019, 6x43 perc

Rendező:

Jamie Crawford

Szereplők:

Mason Cufari
(további alkotók)

Tartalmak(1)

1. Tudod, hány óra van?: Fil Waters nyomozó felidézi, hogyan sikerült egy megdöbbentő videofelvétel alapján elkapnia Aidee Reyna gyilkosát. Ki ölte meg a kétgyermekes édesanyát?
2. Gyilkosság az autószalonban: Egy szorosan összetartozó család három tagját fényes nappal kegyetlenül meggyilkolják a munkahelyükön. Fil Watersnek négy hónapba telik, hogy megtalálja a gyilkost.
3. Emberrablás szenteste: Egy anya legvadabb rémálma valósággá válik, amikor 12 éves fiát szenteste elrabolják. Waters nyomozó mindent elkövet, hogy megoldja a bűncselekményt.
4. Bonnie és Clyde: Houstonban nagy a felbolydulás, amikor egy héten belül két taxisofőrt is meggyilkolnak. Az egyik gyilkosságot kamera rögzítette és úgy tűnik, hogy két elkövető a tettes.
5. Segítőkészség: Egy fiatal nő szomszédját agyonverik a saját lakásában. Elhatározza, hogy segít Fil Waters nyomozónak megtalálni a könyörtelen gyilkost.
6. Amilyen az alma: Egy fiatal édesanyát megfojtanak a hálószobában, miközben a fia ott aludt. Fil Waters nyomozó megtudja, hogy az áldozat anyját 25 évvel korábban szintén meggyilkolták. (Investigation Discovery)

(több)