A család fekete bárányai

(sorozat)
  • Egyesült Államok Relatively Evil
Dráma / Krimi
Egyesült Államok, 2019, 6x43 perc

Tartalmak(1)

1. A titkok veszélyesek: Egy hajnali betörés és kettős gyilkosság hátterében vélhetően kábítószer áll. Amikor a rendőrség kihallgatja az egyetlen túlélőt, ennél is sötétebb ügyek kerülnek napvilágra.
2. Élő hazugságok: Egy látszólag tökéletes házasság szörnyű gyilkossággal végződik. A gyilkos szerint a halál oka egy megfázás elleni gyógyszer, de a nyomozók másra gyanakszanak.
3. Végzetes viszonyok: Egy kegyetlen gyilkosság után a rendőrség az egymással vitázó családtagokra összpontosít. A feltárt igazság mindenkit meglep.
4. Vérdíj: Két, egymást elveszített testvér fiatalemberként ismét találkozik. Az újonnan összejött család életét sötét események zavarják meg, amelyek megdöbbentő bűncselekménybe torkollnak.
5. Rejtett indítékok: Egy gyászoló özvegy és munkatársa között szerelmi kapcsolat alakul ki, és úgy döntenek, hogy összeköltöznek. Egy veszekedés kegyetlen gyilkossággal végződik.
6. Félelmetes család: Az alapvető eltéréseik ellenére elégedettnek tűnő házaspárt, akik idősebb korban ismerkedtek meg egymással, egy októberi reggelen elnyeli a sötétség világa. (Investigation Discovery)

(több)