Tárgyakba zárt tragédiák

(sorozat)
  • Egyesült Államok The Object of Murder
Krimi / Dráma / Dokument
Egyesült Államok, 2019, 43 perc

Rendező:

Yoram Astrakhan

Szereplők:

Jake Holley
(további alkotók)

Tartalmak(1)

1. Tennessee-i történet: 2011-ben Holly Bobót elrabolták Tennessee állam egyik kisvárosában. A nyomozás két évig egy helyben topogott, amíg egy vadász hátborzongató felfedezést nem tett.
2. A napló: 2016-ban jelentették be Tricia Todd eltűnését, miután nem hozta el a lányát a bébiszittertől. A rendőröket végül Tricia online naplója vezette nyomra.
3. Titkok a tónál: 2000-ben a 31 éves Mike Williams kacsavadászat közben eltűnt Floridában. Hajóját és fegyverét megtalálták, de 17 évig tartott, amíg eljutottak a gyanúsítottakhoz.
4. Gyilkosság a hegyen: 2014-ben saját szekrényben találták meg Nancy Pfister holttestét. A rendőrök többeket is gyanúsítottak, de nem volt bizonyítékuk, amíg át nem nézték az áldozat személyes tárgyait.
5. Egy gyermekek szemüvegén át: 1982-ben JoAnn Tate-et leszúrták St. Louis-i otthonában. Három gyermekét szintén megtámadták, akik később segítettek a rendőröknek a gyilkos kézre kerítésében.
6. A legsötétebb óra: 2012-ben Michelle Mockbee-t agyonverték a munkahelyén. Zafír gyűrűje az ujján maradt, így a rablást kizárták. A nyomozás megrekedt, amíg egy videó napvilágra nem került. (Investigation Discovery)

(több)