Disznó

Előzetes 1

Tartalmak(1)

Rob, a remete gombász elszigetelt életet él a Portland melletti erdőkben malacával. Egy este azonban a disznót elrabolják, Robot pedig alaposan helyben hagyják. A bosszúszomjas férfi ezért kénytelen visszatérni Portland városába, ahol közel 15 éve nem járt. Küldetésében Amir, az összekötője lesz segítségül, aki igyekszik nevet szerezni magának a gomba business-ben. Robnak eljött tehát az ideje, hogy szembenézzen múltjával, miközben egykori kapcsolatait felhasználva igyekszik szeretett állatának a nyomára bukkanni. (Mozi+)

(több)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Cage beszélhetne gyorsabban is, és a filmnek nem kellene olyan lassúnak lennie, mint a beszédének, de az is igaz, hogy gyorsabb tempóval kimaradna az akció, amit viszont (szándékosan) elkerül. Mint filmes, vagy inkább forgatókönyvírói karaktertanulmány-képzés a Disznó film szuper. ()

3DD!3 

az összes felhasználói recenzió

angol A sad artsy movie about memories of a life camouflaged as a culinary detective story in which a stubbly Nick Cage searches for his pig he uses to look for truffles. Sarnoski doesn’t push unnecessarily hard and uncovers the character of the main ragged hero through hints and so even at the end he still leaves a lot unsaid. Cage is excellent, the role fits him perfectly, so he does his best and wins back lost credibility. P.S.: I’ve never seen nicer looking pig. ()

Goldbeater 

az összes felhasználói recenzió

angol The rumors of a slow anti-revenge movie were not unfounded, this is certainly no frantically paced thriller. Pig is a brooding, almost stoic drama about loss and separation, dominated by Nicolas Cage's quiet albeit highly focused performance. This movie is a highly refined delicious treat for those open to trying something unusual. ()