Rablók

Előzetes 2

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Ha pénzszállító kocsit kell kirabolni, Yanis Zeri az egyik legjobb a szakmában. A barátai, Franck és Nasser, valamint a testvére, Amin azon kevesek egyike, akikben annyira megbízik, hogy velük dolgozzon. De az újabb akcióhoz Yanis felvesz egy új embert is, a bombaszakértő Eriket. Minden a terv szerint alakul, ám Amin ezúttal hibázik, ami miatt kénytelenek egy helyi kábítószer-kereskedőnek kell dolgoznia. El kell téríteniük és kirabolniuk járművet, vagy a családjuk issza meg a levét. (Cinemax)

(több)

Videók (2)

Előzetes 2

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Standard francia krimi, ahol a főszereplők "jó rablók", de a terv rosszul sül el, és a túlélés érdekében gyilkosokká kell válniuk. Mindannyiukat, beleértve öccsét is, természetesen a legkarizmatikusabb közülük sodorja a bűn útjára, akit ezért saját anyja is elítéli. Ő maga pedig legszívesebben feladná, és visszamenne csinos exbarátnőjéhez, de... Közhely közhely hátán, de mint bevallottan akciódús, pörgős cselekményű sztori szórakoztató. ()

EvilPhoEniX 

az összes felhasználói recenzió

angol A cool action crime drama from France. It's got a decent pace, except that the bank robbery plot seems to go on and on and it's not very refreshing. Plus for realism. 65%. ()

Hirdetés

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol It’s true that The Crew brings nothing new. On the other hand, the movie involves a whole bunch of tough guys and fate would have it that every single one of them is a native Frenchman. Just look at the names of the actors – Sami Bouajila, Youssef Hajdi or Baya Belal. In their defense, I have to say that in terms of acting, their faces did the trick portraying the toughness. For instance, Sami Bouajila convinced me to google him to find out whether such a good actor was born a Muslim. I didn’t end up finding out, but what I did find out after watching the movie was that I had a hell of a time watching it. And that’s definitely enough to keep me happy for a while. ()

Galéria (16)