Báránybőrbe bújt farkasok

(sorozat)
  • Egyesült Államok The Lies That Bind
Krimi / Dráma / Dokument
Egyesült Államok, 2019, 8x43 perc

Rendező:

Andrea De Brito

Szereplők:

Sofia Masson

Tartalmak(1)

1. Parókia lángokban: Paula Allen életét vesztette, amikor a templom mögött leégett a parókia. A nyomozás kiderítette, hogy a tüzet szándékosan idézték elő.
2. Személyi kultusz: 2014-ben lövéseket hallottak Rodgersék otthonából. Az orvosok és nyomozók arra jutottak, hogy különös gyilkossági-öngyilkossági kísérlet történt.
3. Rejtett titkok: 2014-ben Karla Villagra Garzon gyógyszert akart hozni a lányának, de soha nem tért vissza. Másnap a férje bejelentette az eltűnését. Vajon mi történt vele?
4. Figyelmeztető jelek: 2006-ban Angela Ferguson elmondja a rendőrségen, hogy a férje egy veszekedés után elment, és azóta nem jött haza. A férfi holttestét egy autó csomagtartójában találják meg.
5. Vegas előtt: 2000-ben Casey és barátja, T. J. eltűnt, többé nem látták őket élve. A nyomozók kikérdezik a barátaikat, akikkel együtt voltak az eltűnés éjszakáján.
6. Lisa nincs sehol: Lisa Moore három hónappal látszólag békés válása után eltűnt. Amikor családja megtalálja az üres autóját egy parkolóban, arra gyanakszanak, hogy meggyilkolták.
7. Louisiana Meltont és barátját, Phillip Brownt lelőtték. A rendőrség alig talál nyomot, sok a gyanúsított, és egy megdöbbentő hazugság is akadályozza az igazság kiderítését.
8. Ügyeskedők: 1996-ban egy sikeres vállalkozás tulajdonosának találkozója volt egy titokzatos nővel. Amikor eltűnt, a rendőrség arra gyanakodott, hogy bűncselekmény történt. (Investigation Discovery)

(több)