A csörgőkígyó

  • Egyesült Államok Rattlesnake
Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Miután egy titokzatos nő megmenti a lányát egy halálos kígyómarástól, az egyedülálló anyának fizetségként meg kell ölnie egy idegent még napnyugta előtt. (Netflix)

Recenziók (3)

Prioritize:

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Nem sok lehetőség van arra, hogy ezt a témát úgy forgassák le, hogy ne tűnjön baromságnak. Az itt megvalósított alkotás nem az. Inkább rövidlátó koncepciója van, amely a sztori motívumaival már-már önpusztítóan átgondolatlanul dolgozik. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol Objectively speaking, a total piece of crap. However, Netflix seems to be fond of horrors, so one PR agent or another probably thought that it might be a good idea to shoot some psychedelic bullshit about a mother who almost lost her child to a rattlesnake’s bite, throwing a bunch of nonsensical elements into the mix. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol The American movie Rattlesnake is very deceptive. It turns out to be more of a trippy hallucinogenic psychological thriller than a straight horror movie that focuses on a willing woman to do basically anything to save her beloved offspring. It is quite gritty in places, although somehow, I felt like life just went back to normal and nothing more by the end. ()