A csörgőkígyó

  • Egyesült Államok Rattlesnake
Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Miután egy titokzatos nő megmenti a lányát egy halálos kígyómarástól, az egyedülálló anyának fizetségként meg kell ölnie egy idegent még napnyugta előtt. (Netflix)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Nem sok lehetőség van arra, hogy ezt a témát úgy forgassák le, hogy ne tűnjön baromságnak. Az itt megvalósított alkotás nem az. Inkább rövidlátó koncepciója van, amely a sztori motívumaival már-már önpusztítóan átgondolatlanul dolgozik. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol Objectively speaking, a total piece of crap. However, Netflix seems to be fond of horrors, so one PR agent or another probably thought that it might be a good idea to shoot some psychedelic bullshit about a mother who almost lost her child to a rattlesnake’s bite, throwing a bunch of nonsensical elements into the mix. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol The American movie Rattlesnake is very deceptive. It turns out to be more of a trippy hallucinogenic psychological thriller than a straight horror movie that focuses on a willing woman to do basically anything to save her beloved offspring. It is quite gritty in places, although somehow, I felt like life just went back to normal and nothing more by the end. ()