A Holzer-akták

(műsor)
  • Egyesült Államok The Holzer Files
Reality-TV / Horror
Egyesült Államok, 2019, 10x42 perc

Tartalmak(1)

1. A tűz fantomjai: A paranormális szakértők újravizsgálják Hans Holzer aktáját a Peck-házról New York államban. A céljuk, hogy kiderítsék, vajon a megkínzott lelkek odébbálltak-e.
2. Legendák és titkok: A csapat újravizsgálja Hans Holzer egyik New Hampshire-i rejtélyes nyomozását. Elmerülnek az új-angliai folklórban, hogy kiderítsék az igazságot a kísértetjárta házról.
3. Súlyos titkok: A csapat újravizsgál egy esetet, ami egész életében kifogott Hans Holzeren: a texasi Howard-Dickinson ház esetét. Vajon a hely sötét családi titkot rejt?
4. A tulajdonos átka: Amikor Hans Holzer meglátogatta az Ayers-Allen Házat New Jersey-ben, gyarmati időkből származó lényeket talált. Most a csapat felfedez ott egy vészjósló lényt.
5. A sír bosszúja: A csapat San Diegóba, a Whaley házba utazik, melyet Hans Holzer Amerika leginkább szellemjárta házának vél. A nyomozás sötét erők jelenlétét mutatja.
6. Élve eltemetve: A csapat előássa Hans Holzer ügyét a New York állambeli Morris-Jumel kúriában, és megvizsgálják a történelmi épületben bolyongó sötét erőkről készült beszámolókat.
7. Az ördög Texasban: A csapat Hans Holzer egyik legtragikusabb esetét mutatja be. A mostani tisztázatlan aktivitás kísértetiesen hasonlít arra, amelyet Holzer 50 évvel ezelőtt tapasztalt.
8. A fantom legénység: A csapat előveszi Hans Holzer a Függetlenségi háborús, a baltimori kikötőben horgonyzó hadihajó esetét. Vajon még mindig szolgálatban vannak a rég elhunyt legénység szellemei?
9. A Lambert vár kísértetjárása: A csapat újranyitja Hans Holzer nyomozását egy New Jersey-beli várral kapcsolatban. Kutatásuk feltárja, hogy egy nő rémálmainak természetfeletti forrása lehet. (TLC)

(több)