Az elátkozottak völgye

(sorozat)
  • Egyesült Államok Valley of the Damned
Dokument / Krimi
Egyesült Államok, 2019, 6x43 perc

Rendező:

Steve Webb

Forgatókönyvíró:

Ewan Taylor

Operatőr:

Mark Molesworth
(további alkotók)

Tartalmak(1)

1. Valószínűtlen tettes: Amikor Candace Hiltz gyilkosság áldozata lesz a Börtön-völgyben, a rendőrség a testvérét gyanúsítja. Bizonyíték híján az ügy megoldatlan marad - egy váratlan felfedezésig.
2. A gyilkos vallomása: Amikor Lea Porter eltűnik a Börtön-völgyben, családja a rendőrséghez fordul. A nyomozás megdöbbentő eredményre vezet.
3. Akiknek meg kell halniuk: A Börtön-völgyet megrázza a börtön igazgatójának, Tom Clementsnek a meggyilkolása. De hogyan kapcsolódik ez Nathan Leon pizzafutár két nappal korábbi halálához?
4. A hiányzó apa: Jim Durgant meggyilkolják a Börtön-völgyben. Sem különvált felesége, sem a férfi barátnője nem tudja, mi történhetett. A nyomozás egy megrendezett gyilkosság tervére bukkan.
5. A második lövés: A népszerű háziasszonyt, Dianne Hoodot lelövik a faluháznál. A nyomozók egy sötét szerelmi háromszögre bukkannak a háttérben.
6. Jehova tanúja: A Jehova Tanúi szervezet tagját, Pam Candelariót meggyilkolják egy betörésnél, a férjét brutálisan megverik. A nyomozók életük egyik legfurcsább gyilkossági esetével szembesülnek. (Investigation Discovery)

(több)