Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése

(sorozat)
  • Egyesült Államok Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty
Előzetes 1
Vígjáték / Dráma / Sport
Egyesült Államok, (2022–2023), 16 h 8 perc (Percek: 47–69 perc)

Adaptáció:

Jeff Pearlman (könyv)

Forgatókönyvíró:

Max Borenstein, Rodney Barnes, Jim Hecht

Szereplők:

John C. Reilly, Quincy Isaiah, Jason Clarke, DeVaughn Nixon, Solomon Hughes, Gaby Hoffmann, Brett Cullen, Adrien Brody, Sally Field, Hadley Robinson (több)
(további alkotók)

Streaming (1)

Évad(2) / Epizódok(17)

Tartalmak(1)

A színes és szórakoztató drámasorozat a Los Angeles Lakersnek állít méltó emléket, bemutatva az 1980-as évek sportéletének egyik legelismertebb és legdominánsabb dinasztiáját, a prominens kosárlabdacsapat szakmai és magánéletét. A sorozat Jeff Pearlman Showtime: Magic, Kareem, Riley and the Los Angeles Lakers című könyvéből készült, Adam McKay vezető producer (Utódlás, Q: A vihar felé) közreműködésével, és plasztikusan mutatja be azt a csapatot, amely meghatározó volt abban a korszakban, a pályán és azon kívül egyaránt. A parádés szereplőgárdában többek között láthatjuk John C. Reillyt, Jason Clarke-ot, Adrien Brodyt, Quincy Isaiah-t, Sally Fieldet és Jason Segelt. (HBO Europe)

(több)

Recenziók (0)

Kapcsolódó hírek

Paramount a Csontdaráló film remake-jét tervezi

Paramount a Csontdaráló film remake-jét tervezi

2023.11.08

Jó remake-ből sosem elég, a rajongók pedig szinte ki vannak éhezve arra, hogy újra és újra láthassák kedvenc darabjaikat, csak egy teljesen más kivitelben. Legalábbis ezt gondolják a Paramount stúdió… (több)

Az HBO leállította a Lakers sorozatot

Az HBO leállította a Lakers sorozatot

2023.09.18

Nem sokkal a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése című sorozat második évadának utolsó epizódja sugárzása után az HBO bejelentette, hogy a sokat dicsért sorozatnak nem lesz újabb évada.… (több)