Tartalmak(1)

Hamarosan lejár az Egyesült Államok elnökének, Andrew Shepherdnek a megbízatása. A liberális politikus azonban újra versenybe száll a Fehér Házért, készül a választási kampányra. Bár az ellenfelei igyekeznek kikezdeni, még a Sydney Ellen Wade környezetvédelmi aktivistával kibontakozó kapcsolata is az özvegy elnök malmára hajtja a vizet. Egészen addig, míg Sydneyről, aki mélyen megveti a politikát, elő nem kerül egy videofelvétel, amelyen fiatal korában amerikai zászlót éget. Az ellentábor azonnal támadásba lendül, úgy néz ki a következmények sem maradnak el. (UIP-Duna Film)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

MrHlad 

az összes felhasználói recenzió

angol One of the few romantic movies I've ever finished. And surprisingly (for me) I liked it. Michael Douglas is good, so is Annette Bening, and the rest of the cast is worth it too. A cool script that uses a few clichés of the genre, but still offers more than a classic romance. Which is good. ()

NinadeL 

az összes felhasználói recenzió

angol The American President is to some extent the culmination of the so-called Sex Trilogy: Fatal Attraction, Basic Instinct, and Disclosure starring Michael Douglas. Annette Bening is brilliant as his partner. ()

Hirdetés

Galéria (46)